tren

Dijital Pazarlama

%100 Memnuniyet
Dijital Pazarlama

Dijital Pazarlama

Dijital Pazarlama güçlü bir iletişim aracı olan sosyal medya, şirketlerin müşterilerine bulundukları yerde ulaşmalarını sağlarken, aynı zamanda markalarını karakterize eder ve müşteri tabanlarını genişletir. Doğru yapılırsa, sosyal medya pazarlaması, doğal bağlantılar oluşturmaya yardımcı olarak ve trafik, farkındalık, marka tanınırlığı ve iyi niyet elde etmeye yardımcı olarak diğer pazarlama tekniklerinin (SEO ve SEM dahil) etkinliğini de artırabilir. Sosyal medya stratejisi, yönetimi veya reklamcılıkla mücadele ediyorsanız size yardımcı olabiliriz. Sosyal medya faaliyetlerinden somut sonuçlar elde etmenize yardımcı olduğumuz bir dizi yüksek değerli sosyal medya danışmanlık hizmeti sunuyoruz. İşletmenizi çevrimiçi ortama taşımanıza ve tutkuyla büyütmenize yardımcı olalım. Dijital Pazarlama

Tıklama Başına Ödeme nedir?

  • PPC , reklam verenlerin reklamların’dan birine her tıklandığında bir ücret ödediği bir internet pazarlama modeli olan tıklama başına ödeme anlamına gelir. Esasen, bu ziyaretleri organik olarak “kazanmaya” çalışmak yerine sitenize ziyaret satın almanın bir yoludur.
  • Arama motoru reklamcılığı, PPC’nin en popüler biçimlerinden biridir. Birisi iş teklifleriyle ilgili bir anahtar kelimeyi aradığında, reklam verenlerin bir arama motorunun sponsorlu bağlantılarına reklam yerleşimi için teklif vermesine olanak tanır.
  • Görüntülü reklamlarınız, hizmetinize veya ürününüze daha önce ilgi gösteren bir kitleyi hedefleyecektir.
  • Cosmos Seo, hedef kitlenizi çok hedeflenmiş istenen eylemlere yönlendirebilecek ücretli sosyal kampanyalarda size yardımcı olabilir.
Hizmet Özellikleri
  • Marka İzleme
  • Sosyal Medya Yönetimi
  • Kurulum ve Özel Profil Tasarımı
  • Sosyal Medya Reklamları
  • Google Ads Reklamları
Foto Galeri

Sıkça Sorulanlar
Satış Sonrası Destek Sağlıyor musunuz ?

Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak amacıyla alışverişinizin üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin her türlü desteği sağlıyoruz. Web sitenize dair bir sorunla karşılaşmanız durumunda sorunu çözerek sizlere 7/24 yardımcı oluyoruz.

Web Sitesi İçin SEO Neden Önemli ?

Sektörünüze ve Şirketiniz için belirlediğimiz anahtar kelimeler ile arama motoruna verdiğiniz hizmeti yazan biri sizin web sitenizi ilk sıralarda görür. Araştırmalara göre İnternet kullanıcılarının %87’si arama motoru sonuçlarında karşılarına çıkan ilk siteye giriş yapıyorlar. Örneğin bir taşıma şirketi işletiyorsanız anahtar kelimelerimizi ‘evden eve taşıma, nakliyat, asansörlü taşımacılık’ seçeriz ve arama motoruna evden eve nakliyat yazan bir müşteri web sitenizi ilk sıralarda görür. Sizlere sunduğumuz SEO hizmeti ile reklamınızı daha kolay yapabilirsiniz, aynı zamanda müşterilerinizi de arttırabilirsiniz.

Web Sitemi Ne Kadar Sürede Teslim Alabilirim ?

Oluşturduğumuz hazır şablonlardan birini seçtiğiniz taktirde 48 saat içerisinde kullanıma hazır hale getiriyoruz. Eğer firmanıza özel bir Web sitesi tasarımı istiyorsanız bu sürede değişiklikler söz konusudur. Web Tasarım Seo için çalışma yapılması uzun süren bir çalışma sonrası etki göstermekte buda zaman bakımından daha uzun sürebiliyor. Müşterinin isteğine bağlı olarak web sitesinde yapacağımız değişikliklere göre bir süre belirleyerek sizlere durumu rapor ediyoruz.

Bize Ulaşın

Sosyal medya reklam hizmetlerimizin büyümeyi hızlandırdığı kanıtlanmıştır. Sosyal medya üzerinden reklam vererek, müşterilerimizin% 100’ü sonuç gördü. Çevrimiçi sosyal medya aracılığıyla tekliflerinizi doğrudan veya dolaylı olarak pazarlamanıza yardımcı olmak için bir dizi sosyal medya yazma ve gönderme hizmeti sunuyoruz. Şirketiniz bir ürün veya hizmet sunuyorsa, bunun hakkında konuşan ve onu sağlayan şirketleri arayan insanlar olduğuna bahse girebilirsiniz. Sosyal medya yönetimi hizmetimiz, işletmenizin sohbete katılmasına ve yeni potansiyel müşteriler oluşturmasına yardımcı olacaktır.

Aktif Kampanyalar

Sosyal medya pazarlaması veya SMM, pazarlama iletişimi ve marka hedeflerine ulaşmak için çeşitli sosyal medya ağlarını uygulayan bir internet pazarlama biçimidir. Sosyal medya pazarlaması, öncelikli olarak içeriğin, videoların ve görüntülerin pazarlama amacıyla sosyal paylaşımını ve ayrıca ücretli sosyal medya reklamcılığını içeren etkinlikleri kapsar. Sayfanızın Ne Kadar İyi Optimize Edildiğini Görün. Dijital Pazarlama

Cosmos Web Tasarım – SEO
Dijital Pazarlama Şirketiniz hangi sektörde olursa olsun, müşterileriniz günlük olarak sosyal medyayı kullanıyor. Her zaman onların ilk tercihi olmanız için onları meşgul ve markanıza bağlı tutmanız önemlidir.
Hizmet Teklif Formu

    13.10.2021
    288
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    Ömer
    Ömer
    Merhaba
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.